Contact

ICT voor gemeentes

14

Fast facts

  • Jarenlange ervaring met gemeentes
  • Bekend met de specifieke uitdagingen
  • Continuïteit borgen
  • Samenwerken met passieOnze jarenlange ervaring met het werken voor gemeentes heeft ons een schat aan ervaring en expertise opgeleverd. Die zetten we in om jouw ICT-beleid binnen de gemeente-organisatie zo effectief mogelijk tot uitvoering te brengen. Die specifieke ervaring is nodig, omdat de bedrijfsvoering van een gemeente op veel punten anders is dan die van het mkb: qua omvang, complexiteit en besluitvorming. Bij XIXO weten we dat als geen ander.

Kleine én grote gemeentes hebben dankzij onze aanpak en expertise hun ICT-infrastructuur efficiënter gemaakt en gemoderniseerd. Het grote voordeel van onze XIXO-consultants is dat ze jouw taal spreken en bekend zijn met de interne organisatie van de gemeente en hoe daar keuzes worden gemaakt. Daardoor kunnen ze je helpen om – soms abstracte en gevoelige – beleidszaken te vertalen naar een technische ICT-infrastructuur die de goedgekeurde strategie optimaal weergeeft.

Zaken waarmee XIXO jouw gemeente kan helpen:

  • Met minder ruimte meer voor elkaar krijgen; het verbeteren van de productiviteit en algehele medewerkerstevredenheid. Het nieuwe werken in de praktijk brengen door dit te realiseren op basis van een vooraf gedefinieerde aanpak.
  • De elektronische dienstverlening naar de klanten/burgers zeker stellen door de continuïteit te borgen. Wat betekent het voor jouw gemeente als de ICT-infrastructuur niet beschikbaar is? Kun je nog wel uit de voeten met de standaard 48-uurs GBA-verplichting voor de balie- en klantcontactservices?
  • Wil je wellicht een kostenbesparing realiseren door samen te werken met andere gemeentes of gemeentelijke afdelingen? XIXO ondersteunt je graag met het bepalen van de juiste uitgangspunten en kan op basis daarvan een vertaalslag maken naar een daadwerkelijk ontwerp voor ICT-infrastructuur.

Wil je weten wat onze ICT-diensten voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met XIXO voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons via 030-72 10 625 of stuur jouw vraag naar info@xixo.nl.