Contact

ICT voor instellingen

16

Fast facts

  • Veel ervaring met non-profit
  • Functionaliteit voorop
  • Bekend met hoge eisen
  • Flexibel

De hoeveelheid informatie die je organisatie te verwerken krijgt, groeit snel. Ook je medewerkers stellen hoge eisen aan de functionaliteit van ICT-systemen. Applicaties moeten draaien, zodat kritische processen blijven lopen en gegevens altijd en overal veilig beschikbaar zijn. Als het soepel functioneren van je organisatie ervan afhangt, wil je een ICT-partner die je volledig kunt vertrouwen. XIXO heeft veel ervaring met instellingen zoals onderwijs en non-profitorganisaties. Niet alleen op het gebied van software – we begrijpen ook de dynamiek binnen jouw organisatie en de keuzes die je moet maken.

Steeds hogere eisen aan ICT-infrastructuur

De specialisten van XIXO waarborgen de prestaties, toegankelijkheid en betrouwbaarheid van bedrijfsapplicaties, serveromgeving en je achterliggende storage-infrastructuur. En ze gaan verder: ze denken met je mee en bereiden je voor op de toekomst. Hun kennis stelt ze in staat om je ICT te optimaliseren voor jouw specifieke situatie en met oplossingen te komen die direct bijdragen aan je dienstverlening en interne processen.

XIXO helpt je onder meer met deze vragen:

  • Explosieve datagroei: hoe te verwerken, op te slaan en toegankelijk te maken?
  • ‘Het nieuwe werken’: mobiel en flexibel werken, onafhankelijk van tijdstip, plaats of device. Hoe zorg je ervoor dat alles veilig en soepel (samen)werkt?
  • ‘Bring Your Own Device’: het gebruik van eigen laptops, tablets en smartphones binnen je instelling. Hoe zorg je ervoor dat het communiceert met je eigen systemen en hoe hou je gevoelige data binnenshuis?
  • Hoe kunnen we kosten besparen en efficiënter werken; meer doen met minder, voor een lagere TCO? Hardwarematig, maar ook door efficiënter beheer?
  • Cloud computing: wat hebben we eraan, wat zijn de voordelen en risico’s en wat betekent het voor mijn organisatie?

Je organisatie wil vooruit: het moet reageren en voorbereid zijn op nieuwe ontwikkelingen. Goede ICT is hiervoor een voorwaarde. XIXO helpt je hiermee. Nu, en in de toekomst, zonder dat je daar veel omkijken naar hebt en zonder dat de complexiteit je boven het hoofd groeit.

Wil jij weten wat onze ICT-diensten voor jouw instelling kunnen betekenen? Neem contact op met XIXO voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons via 030-72 10 625 of stuur jouw vraag naar info@xixo.nl.