Contact

ICT voor mkb en mkb+

13

Fast facts

  • Efficiënte ICT
  • Veiligheid
  • Continuïteit
  • Maatwerk

De tijd dat de term ‘ICT’ gelijkstond aan kantoorapplicaties ligt ver achter ons. ICT wordt steeds meer voorwaarde voor het goed lopen van processen en wordt zo een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. Dat betekent nogal wat voor je ICT-infrastructuur. Als het soepel functioneren van je bedrijf ervan afhangt, wil je een ICT-partner die je volledig kunt vertrouwen.

Steeds hogere eisen aan ICT-infrastructuur

De hoeveelheid informatie die je organisatie te verwerken krijgt, groeit snel. Ook je medewerkers stellen hoge eisen aan de functionaliteit van ICT-systemen. Applicaties moeten draaien, zodat kritische processen blijven lopen en gegevens altijd en overal veilig beschikbaar zijn.
De specialisten van XIXO waarborgen de prestaties, toegankelijkheid en betrouwbaarheid van bedrijfsapplicaties, serveromgevingen en je achterliggende storage-infrastructuur. En ze gaan verder: ze denken met je mee en bereiden je voor op de toekomst. Hun kennis stelt ze in staat om je ICT te optimaliseren voor jouw specifieke situatie en met oplossingen te komen die direct bijdragen aan je core-business.

XIXO helpt je onder meer met deze vragen:

  • Explosieve datagroei: hoe te verwerken, op te slaan en toegankelijk te maken?
  • ‘Het nieuwe werken’: mobiel en flexibel werken, onafhankelijk van tijdstip, plaats of device. Hoe zorg je ervoor dat het veilig en soepel (samen)werkt?
  • ‘Bring Your Own Device’: het gebruik van eigen laptops, tablets en smartphones binnen je bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat deze communiceren met je eigen systemen en hoe hou je gevoelige data binnenshuis?
  • Hoe kunnen we kosten besparen en efficiënter werken, meer doen met minder, voor een lagere TCO? Hardwarematig, maar ook door efficiënter beheer?
  • Cloud computing: wat heeft mijn bedrijf eraan, wat zijn de voordelen en risico’s en wat betekent het voor mijn organisatie?

Jouw bedrijf wil vooruit: beter presteren in een dynamische markt. Goede ICT is hiervoor een voorwaarde. XIXO helpt je hiermee. Nu, en in de toekomst, zonder dat je daar veel omkijken naar hebt. Zonder dat de complexiteit je boven het hoofd groeit.

Wil jij weten wat onze ICT-diensten voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met XIXO voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons via 030-72 10 625 of stuur jouw vraag naar info@xixo.nl.