Contact

Martin: de ideale omgeving

Martin: er nooit alleen voor staan

Martin werkt bij XIXO om elke dag successen te behalen in zijn projecten. Hij heeft een technische achtergrond en weet waar hij over praat, wat er nodig is. ‘Bij XIXO koppel ik de juiste mensen aan de juiste werkzaamheden. Ik zorg ervoor dat jij weet waar je aan toe bent, welke ontwikkelingen er zijn. Ik hou in de gaten of alles gaat zoals we het hebben afgesproken.
Als er iets onduidelijk is, ben ik jouw aanspreekpunt. Ik wil graag weten of je vragen of opmerkingen hebt. Of dat je denkt dat het anders moet. Dan kunnen we jou de informatie geven die je nodig hebt. Ik wil iedereen aan het einde van de dag altijd een antwoord gegeven hebben.’

Het zijn onze medewerkers die het doen

We zijn een organisatie waar unieke, kleurrijke professionals nauw met elkaar en klanten samenwerken. Hun visie op het vak hebben we vastgelegd in een aantal interviews. Die hebben we verwerkt tot een serie folders.

Martin Udo is projectmanager.
Als projectmanager zorgt Martin ervoor dat projecten lopen zoals ze gepland zijn. Door mensen bij elkaar te roepen en werkzaamheden af te stemmen.

flyer_Martin_cover

Er nooit alleen voor staan

Download het interview met Martin en lees zijn verhaal.

Download