Contact

ICT-design

02

Fast facts

  • Goed inventariseren
  • Functioneel en technisch ontwerp
  • Ervaren consultants
  • Lokaal of datacenter

Je netwerk staat 100% in dienst van wat je organisatie doet: het ontwikkelen en produceren van diensten en producten, tevreden en goed functionerende medewerkers en de communicatie met de buitenwereld. Daarom start een efficiënt en kundig netwerkontwerp altijd met het stellen van de juiste vragen.

Welke behoeften heeft de organisatie als geheel, nu en in de toekomst? Gaat de organisatie groeien of juist krimpen? Welke diensten wil je organisatie bieden aan je medewerkers? Gaan ze gebruikmaken van nieuwe applicaties? Wat hebben ze nodig om hun werk optimaal te doen, op kantoor of in het veld? Is het nieuwe werken een thema? Welk budget is er beschikbaar?
Dit zijn maar een paar van de vragen die we stellen, voordat wij een netwerkontwerp kunnen maken.

Aanpak

Wij verzorgen het functioneel en technisch ontwerp van veel tevreden klanten. We gaan ook met veel plezier met jouw netwerk aan de slag. In onze aanpak kiezen we daarbij voor een integrale benadering van netwerkdesign omdat we altijd gaan voor verbetering en optimalisatie. Het beantwoorden van bovenstaande vragen hoort daarbij: het lijkt tijdrovend en vrij complex, maar zonder goede inventarisatie kom je niet tot de juiste oplossing. Zo verkleinen we het risico op dure ingrepen die niet bijdragen aan echte verbetering.

Kennis en ervaring

We hebben een lange staat van dienst als het gaat om netwerkdesign. Onze senior consultants hebben bijzonder veel ervaring en worden continu opgeleid in de laatste technieken en ontwikkelingen. Van lokale complexe gevirtualiseerde server- of desktopomgevingen tot een groot scala aan dedicated, shared of hybride cloudoplossingen. Van SAAS, IAAS, PAAS tot ITAAS.

Ook op zoek naar een beter functionerend netwerk?

Laat je adviseren door onze specialisten. Neem contact op met XIXO voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons via 030-72 10 625 of stuur jouw vraag naar info@xixo.nl.