Contact

Levering hard- en software


beelden_xixo_uitgang

Fast facts

  • We leveren hard- en software
  • De keuzemogelijkheden zijn haast onbeperkt
  • Beste prijs/kwaliteitverhouding
  • Vast contactpersoon

Bij een goede ICT-oplossing hoort uitstekende apparatuur. Daarom kun je bij XIXO terecht voor hardware van de meest toonaangevende merken. Bovendien zijn de keuzemogelijkheden haast onbeperkt. Wij kunnen je meteen informeren over de actuele voorraad en de levertijd van de door jouw gekozen hardware. En natuurlijk helpt XIXO je graag kiezen.

Of het nu gaat om hard- of software, bij XIXO profiteer je van een gedegen en onafhankelijke oplossing. Want hoewel we uitstekende contacten met verschillende topleveranciers hebben, zijn we niet gebonden aan bepaalde merken of producten. Dus heb je een voorkeur voor een bepaalde leverancier? Dan is dat bij XIXO geen enkel probleem. De salesafdeling probeert altijd de beste prijs/kwaliteitverhouding voor jou als klant te vinden.

Elke klant heeft bij XIXO een vaste contactpersoon die de offertes voor kleine orders maakt. Jouw contactpersoon is op de hoogte van de producten die binnen de organisatie worden ingezet en kan dus snel op jouw aanvragen reageren.

Voor producten die door ons zijn geleverd, onderhouden wij vanzelfsprekend het contact met leveranciers voor bijvoorbeeld garantiekwesties.

Op zoek naar de juiste apparatuur tegen een scherpe prijs?

Neem contact op met XIXO voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons via 030-72 10 625 of stuur jouw vraag naar info@xixo.nl.