Contact

ICT-implementatie

08

Fast facts

  • ICT specialisten
  • We kennen ons vak
  • Voortdurend kennis vergaren
  • Snel inzetbaar en flexibel

Succesvol een project uitvoeren is meer dan alleen het aanschaffen en inzetten van de benodigde middelen en componenten. Systemen en data moeten tenslotte altijd beschikbaar blijven voor de organisatie en jouw klanten. Zorgvuldigheid is dus geboden. We hebben een aanpak die ervoor zorgt dat je nieuwe ICT-systemen gecontroleerd worden geïmplementeerd, waarbij kosten, doorlooptijden, voortgang en een goed eindresultaat vanzelfsprekend zijn.

XIXO heeft veel kennis en ervaring in huis om projecten vlekkeloos te laten verlopen. We voeren met zeer grote regelmaat projecten uit tegen vooraf vastgestelde voorwaarden. Voor ons is een vlekkeloze implementatie een must.

Een project goed uitvoeren is een vak. XIXO beheerst dat vak door jarenlange ervaring. Het begint met een gedegen voorbereiding waarin onze projectmanager samen met jou een gedetailleerd implementatieplan uitwerkt. Door onze ervaring met zowel technische uitvoering als projectmanagement kan XIXO een project volledig ondersteunen en een eventueel projectrisico overnemen.

We leveren ICT-specialisten aan ondernemingen, gemeentes en instellingen. Zij houden hun kennis voortdurend actueel en breiden die steeds uit. Die wordt vervolgens in je project toegepast zodat jij als klant daar maximaal van profiteert.

Onze projectmanagers en ICT-specialisten zijn ervaren, snel inzetbaar en flexibel. Ze voeren niet alleen de opdracht uit, ze zetten hun ervaring in om voor jou het gewenste resultaat te boeken.