Contact

ICT-projectmanagement

04

Fast facts

  • Goede voorbereiding
  • Veel ervaring
  • Verantwoordelijkheid nemen
  • Prince 2 methodiek

Hoe groter de organisatie, des te complexer de ICT-projecten. Bij veranderingen zijn veel mensen betrokken en de ICT-oplossing heeft gevolgen voor hoe je organisatie functioneert en je medewerkers hun werk kunnen doen. Om te garanderen dat het project het gewenste resultaat heeft en op tijd tegen het afgesproken budget wordt uitgevoerd, is strak en professioneel projectmanagement een absolute vereiste.

ICT-projectmanager

De XIXO-projectmanager heeft een technische achtergrond en weet waar hij het over heeft. Hij kan de juiste mensen aan de juiste werkzaamheden koppelen. Hij zorgt ervoor dat jij als opdrachtgever weet waar je aan toe bent, welke ontwikkelingen er zijn en houdt voortdurend in de gaten of alles gaat zoals afgesproken. Als er iets onduidelijk is, is de projectmanager je aanspreekpunt.

De XIXO ICT-projectmanager heeft de kennis en ervaring om multidisciplinaire projectteams van consultants en engineers aan te sturen. Ook houdt hij bij middelgrote tot zeer complexe ICT-projecten overzicht over deelprojecten.

In nauw en continu overleg met opdrachtgever, collega’s, leveranciers en eindgebruikers wordt zo jouw ICT-project succesvol uitgevoerd.

Prince2

Bij de uitvoering van grotere projecten maken wij gebruik van Prince2. Deze gestructureerde methode voor projectmanagement stelt ons in staat belangrijke randvoorwaarden en risico’s op voorhand in kaart te brengen. Zo kunnen we ons optimaal voorbereiden op het project dat we voor jou uitvoeren en weten we zeker dat het een succes wordt.