Contact

Training

Bij XIXO vinden wij het belangrijk dat er binnen je eigen organisatie voldoende kennis is om het maximale rendement uit je ICT-oplossing te halen. Daarom verzorgen wij maatwerktrainingen bij onze klanten op locatie: praktisch, hands-on en in een voor jouw medewerkers vertrouwde omgeving.

Voor veel klanten is training een vast onderdeel bij het afronden van een specifieke implementatie of een complex project. Onze consultants zijn zo ervaren dat ze complexe onderwerpen op een prettige manier kunnen uitleggen. Niet alleen kunnen je medewerkers hierdoor sneller en beter werken met hun nieuwe spullen; het draagt er ook toe bij dat de nieuwe oplossing sneller wordt geaccepteerd op de werkvloer.

Naast deze training on-the-job bieden wij ook trainingen aan van VMware, Citrix, RES en Linux. We bieden deze aan in samenwerking met een officieel gecertificeerd trainingscentrum. Onder de knoppen hieronder vind je het actuele aanbod. Door te klikken op de trainingscode kom je bij een pagina met meer informatie.