Contact

Zorg en ICT: nieuwe ontwikkelingen Infenture

infenture

Fast facts

  • Business Intelligence + Begrotingsapplicatie + Rolling Forecast
  • ISO-certificeringen: 27001 / 14001 / 9001
  • NEN 7510
  • Alle data blijft altijd in Nederland
  • Privacy gewaarborgd volgens de AVG

XIXO en Infent presenteren tijdens de vakbeurs Zorg & ICT 2019 op 12, 13 en 14 maart 2019 de nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten van Infenture. Zorginstellingen kunnen dankzij dit unieke Business Intelligence cloud platform data gemakkelijk, veilig en snel verwerken en daarmee zichzelf de nodige inzichten te verschaffen om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

In de afgelopen jaren heeft Infent heel wat kennis en ervaring kunnen bundelen in Business Intelligence modellen die specifiek geschikt zijn gemaakt voor de zorg.

Relevantie

Zo wordt Infenture Insight Kritische Prestatie Indicatoren in één oogopslag inzichtelijk gemaakt. Het gaat dan niet alleen om gegevens over patiënten, cliënten of behandelingen, maar draait ook om kwaliteitscriteria rondom de financiën, het personeel en zorginhoudelijke zaken.

Infenture InTouch leidt de gebruiker vervolgens zo efficiënt mogelijk naar de relevante informatie toe, zodat er snel en effectief bijgestuurd kan worden op zaken en processen die aandacht nodig hebben.

Periodiek

Met Infenture Forecast kan de gebruiker vervolgens periodiek vooruit kijken. Aan de hand van de gerealiseerde productie en de personele bezetting kan hij periodiek een prognose van 12 maanden maken en daarmee de begroting periodiek in balans houden.

Verantwoording

Voor de verantwoording van de kwaliteit van zorg aan de diverse instanties en instituten is Infenture Enquire gerealiseerd. Dit onderdeel stelt kwaliteitsindicatoren samen op basis van metadata met gegevens uit verschillende bronsystemen. Hierdoor is de kwaliteit van zorg evenals de kosten van de zorg altijd inzichtelijk en relatief eenvoudig te verantwoorden.

Cloud

Het hosten van Infenture in de Cloud neemt een groot deel van de kopzorgen voor zorginstellingen weg. ‘XIXO heeft het datawarehouse van Infenture zo ingericht dat dit voldoet aan de wetgeving op het gebied van privacy zoals de AVG’, vertelt Tonny.

‘Alle data wordt opgeslagen in Nederlandse datacentra en we zorgen ervoor dat dit altijd binnen Nederland blijft. Updates, back-ups, technisch onderhoud, beveiliging en softwarelicenties zijn door XIXO eveneens volledig in kaart gebracht en goed geregeld.’

U vindt ons…

Zorg & ICT is gratis toegankelijk. U vindt Infent en XIXO in Hal 10 in stand: 10.C063.
Accountmanagers Tonny Westbroek en Rey Benamar praten u daar bij over de nieuwste mogelijkheden met het Infenture BI Platform.

Registreren voor Zorg & ICT kan via deze link.