Contact

Nationale Datacenter Dag: kijken achter scherm internet

datacenter kabels

Alles dat op het internet gebeurt, is opgeslagen in een datacenter. Datacenters hebben daardoor een cruciale rol in onze maatschappij en digitale wereld. Altijd al eens willen weten hoe dat eruit ziet? Dat kan op 11 juni 2019. Dan is het Nationale Datacenter Dag en openen datacenters in Nederland hun deuren, zodat jij achter de schermen van het internet kunt kijken.

Zo verwelkomen engineers van datacentrum BIT in Ede hun bezoekers in een van hun zwaarbeveiligde gebouwen die internet, mobile en apps mogelijk maken. Ze nemen je mee voor een wandeling in de cloud en vertellen over:

Als bezoeker krijg je zo een duidelijk beeld van hoe BIT moderne technologieën inzet om continuïteit, performance en beschikbaarheid te leveren.

Deelnemen aan de Nationale Datacenter Dag?

Wie datacentrum BIT in Ede tijdens de Nationale Datacenter Dag wil bezoeken, moet zich vooraf aanmelden. Dit is vanwege de strenge beveiligingseisen en het beperkte aantal plaatsen en rondleidingen.

Komt het 11 juni niet gelegen en wilt u toch een keertje achter de schermen van het internet rondlopen? Geef dan uw interesse door aan accountmanagers Tonny Westbroek en Rey Benamar van XIXO.