Contact

Cloud

21

XIXO is een hostingpartner met betrouwbare, high available cloudoplossingen. Vanuit onze passie voor techniek hebben we veel klantwensen kunnen vervullen met een cloudoplossing op maat. Onze clouddiensten zijn altijd en overal maximaal beschikbaar, zodat jouw organisatie zich kan focussen op wat voor jullie echt belangrijk is.

Kostenbesparing
Cloud computing kan voor veel organisaties voordelen bieden op het gebied van flexibiliteit en schaalbaarheid, veiligheid en zekerheid, efficiëntie, beheer en beschikbaarheid. Maar voor jouw organisatie is het wellicht nog belangrijker dat er met cloud computing vaak aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren zijn. XIXO geeft je een nauwkeurig beeld van de voordelen en investeringen bij jouw organisatie. Op basis hiervan kan je bepalen of je wilt investeren in ‘the cloud’.

XIXO heeft een uitgebreid aanbod clouddiensten. Gemak, veiligheid en ontzorgen staat voorop. Wij willen je graag bij alle cloudvraagstukken helpen. Van gedeeltelijk tot volledig ontzorgd van standaard- tot maatwerk.