Contact

Zo werken wij

20

Fast facts

  • Succesformule voor samenwerken
  • Kennis en communicatie
  • Voordelen vanuit maatwerk
  • Professioneel

XIXO weet als geen ander dat onze kracht ligt in onze kennis van techniek, de passie voor ons werk en het voortdurend centraal stellen van jou als klant. Wij ondersteunen organisaties al jaren bij het optimaliseren van de ICT-middelen met behulp van diverse bewezen technieken. Wij hanteren daarvoor een werkwijze waarmee we organisaties van begin tot eind begeleiden:

Business case

Ieder project of complexe implementatie gebeurt op basis van een gedegen business case. Wat levert de investering precies op voor jouw organisatie? Het resultaat is een goed gewogen en gefundeerde beslissing om al dan niet een gekozen oplossing te implementeren.

Ontwerp en advies

XIXO ontwerpt en adviseert altijd een oplossing die past bij een specifieke omgeving. Geen enkele omgeving is namelijk gelijk en maatwerk is bijna altijd een vereiste. We zijn ervan overtuigd dat de juiste kennis gecombineerd met goede producten en een goed gekozen migratietechniek succes kunnen garanderen. Altijd komt een ontwerp tot stand door veel overleg te plegen met jouw en je collega’s.
Het onze taak om voortdurend af te stemmen of de oplossing voldoet aan jullie wensen en eisen. Het enige dat telt is dat jij en je collega’s tevreden zijn.

Implementatie

Implementatie gebeurt op basis van een gedegen plan van aanpak waarbij we een vaste methodiek volgen. Het ontwerp is de basis voor de implementatie. Onze projectmatige aanpak garandeert dat een technische oplossing volgens plan, op tijd en binnen budget wordt gerealiseerd.

Training

Wij verzorgen diverse trainingen voor jou en je collega’s. Wij zijn ervan overtuigd dat kennis de basis is om een nieuwe omgeving goed te kunnen beheren. We kunnen trainingen on-the-job maar ook officiële trainingen verzorgen. De officiële en erkende trainingen leiden dan ook tot certificering. Ook trainen is maatwerk.

Beheer

XIXO kan een nieuwe of bestaande ICT-oplossing ook geheel of gedeeltelijk beheren. De wens van jouw organisatie staat hierin centraal. Beheer kan in vele vormen worden afgenomen van remote tot on-site. Van monitoring tot consultancy.

XIXO biedt je professionele support op hoog niveau. Wij helpen grootschalige, complexe organisaties bij de veranderingen waar de toekomst om vraagt. Het beste resultaat wordt behaald door jullie kennis uit en van de organisatie en onze kennis en expertise te combineren. Gemeentes kunnen we op veel onderdelen ondersteunen en ondernemers in het mkb laten we groeien door het pragmatisch inzetten van onze kennis, en behoefte om uitmuntend werk te leveren. Jouw ICT. Geregeld.