Contact

Carrus Carts & Parts

logo Carrus

Carrus is een merkonafhankelijke dealer gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte golfcarts van alle topmerken. Carrus houdt zich naast de verkoop, lease en verhuur bezig met onderhoud, onderdelen en het ombouwen van carts op maat.

De IT-infrastructuur van Carrus was al een tijd niet vernieuwd en voldeed niet meer aan de eisen van de moderne tijd op het gebied van veiligheid en performance. Met de bestaande apparatuur kon niet meer soepel en veilig worden gewerkt en ook van het netwerk werd meer gevraagd dan het aankon. Om klaar te zijn voor de toekomst moest het systeem volledig worden vernieuwd.

XIXO begon met een analyse van de bestaande situatie en een wensenlijst van Carrus. Op basis daarvan werd een technisch ontwerp gemaakt dat werd uitgewerkt in een nieuw architectuur- en designontwerp. Dat werd geïmplementeerd. Er werd een nieuwe serveromgeving ingericht, helemaal up to date qua prestaties, veiligheid en locatie-onafhankelijk werken.

Ook werd een hosted VoIP-oplossing ingericht waarmee Carrus nu belt via een internetverbinding. Dat is een stuk goedkoper en geeft je diverse uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunnen binnenkomende telefoongesprekken op één of meerdere mobiele telefoons worden afgeleverd en kunnen medewerkers hun toestel via internet aansluiten. Zo kunnen zij thuis werken en toch direct bereikbaar blijven voor uw klanten.

Carrus is hiermee klaar voor de komende jaren.