Contact

Federatie van Technologiebranches

logo Federatie voor Technologiebranches

FHI is het collectief van technologiebedrijven actief in de industriële elektronica, industriële automatisering, laboratorium-technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk voor externe partijen, zowel publiek als privaat, het bedrijfsleven en (semi-) overheidsinstellingen. Doel is collectieve marketing en belangenbehartiging voor de aangesloten bedrijven.

FHI had een eigen lokale ISDN-centrale. Die was verouderd, wat hem duur en onbetrouwbaar maakte. FHI wilde overstappen naar VoIP en bellen via het internet. Dat is een stuk goedkoper en veelzijdiger qua uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunnen binnenkomende telefoongesprekken op 1 of meerdere mobiele telefoons worden afgeleverd en kunnen medewerkers hun toestel via internet aansluiten. Zo kunnen zij thuis werken en toch direct bereikbaar blijven voor uw klanten.

XIXO heeft een high end on premise VoIP-centrale geplaatst. Met een eigen VoIP-centrale heb je in vergelijking tot een cloud-oplossing meer controle over de inrichting van je communicatie en worden je gesprekken en voicemails op je eigen server opgeslagen.