Contact

Haal Verpakkingen

logo Haal verpakkingen

Haal Verpakkingen ontwerpt en produceert verpakkingen van verzorgingsproducten voor zowel drogisten als A-merken. Ze levert verpakkingen in plastic, glas, bus, pompjes en tubes, met of zonder bedrukking.

Zoals veel bedrijven deelt Haal informatie met haar werknemers die bedrijfsgevoelig is. Je wilt dan niet dat buitenstaanders met je meeluisteren. Het antwoord op deze vraag is een veilige private cloud – en een die voldoet aan de eisen van ISO 27001. Dit is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Hierin zijn de maatregelen beschreven die je als organisatie moet nemen om gevoelige informatie te beschermen tegen ongevraagde toegang van buitenaf. Je moet deze maatregelen vastleggen in een Information Security Management System.

XIXO begon met het in kaart brengen van de wensen en situatie van Haal. Vanwege de gevoeligheid van het materiaal moeten alle data locatie-onafhankelijk maar absoluut veilig worden ingezien. XIXO richtte niet alleen een private cloud in die volledig voldoet aan de gestelde eisen maar draagt ook zorg voor de continuïteit van deze omgeving. Hiermee blijven de gevoelige gegevens ook in de toekomst overal beschikbaar op een veilige manier en houdt Haal de nieuwsgierige blikken van de concurrentie buiten de deur.