Contact

Jan: we houden van afspraken

Jan: weten waar je aan toe bent

Bij XIXO werkt Jan aan oplossingen die werken. Hij zit met je om de tafel en luistert naar jouw ideeën over hoe ICT binnen jouw organisatie voor iedereen kan werken. ‘Ik luister naar wat jij wilt, en vervolgens werken we met een team aan de oplossing waar jij naar op zoek bent. Ik luister naar je wensen, geef advies en help te ontdekken wat jij nodig hebt om elke dag iedereen zijn of haar werk goed te laten doen. Vaak constateer ik problemen waarvan jij nog niet wist dat ze konden ontstaan. Ik heb veel ervaring en weet waar de knelpunten zitten.

Het zijn onze medewerkers die het doen

We zijn een organisatie waar unieke, kleurrijke professionals nauw met elkaar en klanten samenwerken. Hun visie op het vak hebben we vastgelegd in een aantal interviews. Die hebben we verwerkt tot een serie folders.

Jan Poelen is senior accountmanager bij XIXO. Jan geeft advies over automatisering aan onze grotere klanten zoals gemeentes en andere overheidsinstellingen. Hij weet wat er nodig is om iedereen op een snelle, efficiënte manier te laten werken. Hij zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent.

flyer_Jan_cover

Weten waar je aan toe bent

Download het interview met Jan en lees zijn verhaal.

Download