Contact

Over XIXO

XIXO is een kennisorganisatie en levert ICT-specialisten aan mkb-ondernemingen, gemeentes en instellingen. We kijken verder dan die ene technische vraag en zien ICT als een beslissende schakel in je bedrijfsproces. De kwaliteit ervan bepaalt of je organisatie optimaal kan functioneren en je medewerkers effectief en veilig kunnen werken. Daarom werken we net zolang door tot jouw ICT geregeld is – en zijn we pas tevreden wanneer jullie dat zijn.

Een stukje geschiedenis
XIXO is ontstaan uit Prevent-IT en NetEyes, die al sinds 2002 actief waren in de ICT-markt. De klanten van Prevent-IT waren met name mkb-ondernemingen en instellingen, NetEyes richtte zich voornamelijk op gemeentes. In al deze jaren is een schat aan ervaring en kennis opgebouwd, zowel op technisch gebied maar ook van de specifieke behoeftes en wensen van deze verschillende klanten.

In 2013 is NetEyes overgenomen en zijn de beide bedrijven nauw gaan samenwerken. Dat ging vanaf het begin heel goed: in de periode 2013-2015 zijn we naadloos naar elkaar toe gegroeid. Diverse grote projecten werden succesvol afgerond en er ontstond een hecht team waarin iedereen elkaar aanvult en ondersteunt. De samenwerking heeft onze dienstverlening sterk uitgebreid zodat we jou nog beter kunnen ondersteunen. Januari 2015 was het moment om de samenwerking te bezegelen en voor iedereen zichtbaar te maken. Sindsdien heten we XIXO.

Jouw ICT. Geregeld.
Wij bieden jou het ultieme klantvoordeel omdat we het beste van twee werelden in XIXO verenigen. We zijn klein genoeg om onze klanten persoonlijk te kennen en precies te weten waar zij wakker van liggen. We zijn flexibel, kunnen snel schakelen en zijn altijd goed bereikbaar. We zijn groot genoeg om grote, langdurige en complexe projecten uit te voeren. We hebben veel ervaring bij gemeentes en mkb+-ondernemingen, we begrijpen de complexiteit van deze projecten en zijn in staat deze tot een succesvol eind te brengen.

Onze projectmanagers en ICT-specialisten zijn ervaren, snel inzetbaar en flexibel. Ze voeren niet alleen de opdracht uit, ze zetten hun ervaring en hoge kennisniveau in om een optimale omgeving te ontwerpen, mee te denken en resultaten te boeken.

We verkopen geen luchtkastelen maar zijn een echte sparringpartner, die meedenkt, visie heeft en het probleem oplost. Als je wilt, nemen we jou de zorg volledig uit handen.

Dit is onze meerwaarde: we helpen grootschalige, complexe organisaties bij de veranderingen waar de toekomst om vraagt. Door het pragmatisch inzetten van onze kennis en behoefte om uitmuntend werk te leveren, ontstaat er een ICT-omgeving die jouw bedrijfsprocessen maximaal ondersteunt.

Jouw ICT. Geregeld.